Verder komen? Stappen ondernemen!

Wij richten ons op bedrijven en organisaties die verder willen komen. Dat doen we met bedrijfskundige adviezen, interim management en business mediation.
Het vergroten van het succes van uw bedrijf is onze drijfveer. Wij zijn analytisch, communicatief vaardig, daadkrachtig en resultaatgericht.
Om uw bedrijf onderscheidend en nog succesvoller te maken!

En dan is de column van Özkan Akyol (Eus) van maandag 10 juni 2024 weer verfrissend. De titel nodigt uit: Na weer een hysterische werkweek denk ik: welk doel dient dit? Hij sluit zijn betoog over arbeidsmentaliteit af met de stelling dat Wie niet alleen werkt om geld te verdienen, heeft het recht om grenzen te stellen. Volgens Eus zou het mooi zijn als we op een volwassen manier hierover met elkaar konden praten. Hij weet zeker dat veel bedrijven en organisaties erbij gebaat zijn.

En ik snap heel goed dat loyaliteit, een fijne werksfeer en begrip enorm belangrijk zijn om verder te willen komen. Het vergroten van het succes van uw bedrijf is onze drijfveer. En die weg naar groei, structuur, meer professionaliteit en een duidelijke toekomst kan op vele manieren afgelegd worden. Want u wilt uw bedrijf onderscheidend en nog succesvoller maken.

Eus schrijft ook dat als je onderscheidend wilt zijn, zeker als zelfstandig ondernemer, moet je extra stappen zetten.

Laat ik afsluiten dat je voor positieve verandering en als je verder wilt komen er altijd geldt: Stappen ondernemen.

Verder komen? Stappen ondernemen!
Getagd op: