Hoe dan?

VERDER KOMEN

Wij richten ons op bedrijven en organisaties die verder willen komen. Dat doen we met bedrijfskundige adviezen, business mediation en interim management. Het vergroten van het succes van uw bedrijf is onze drijfveer.

Wij zijn analytisch, communicatief vaardig, daadkrachtig en resultaatgericht. Om uw bedrijf onderscheidend en nog succesvoller te maken!

HOE DAN?
De drijvende kracht achter Condris is Steven Luttikhuis. Hij heeft als adviseur en directeur 30 jaar ervaring bij vele MKB bedrijven. Daarvan kunt u ook profiteren. Waar nodig werken wij als netwerkorganisatie samen met een selecte groep ervaren en resultaatgerichte adviseurs. Met dit stevige fundament ondersteunen wij uw bedrijf met duurzame resultaten.

RESULTAAT ADVIES
U wilt concrete oplossingen en daadkrachtige acties voor keiharde resultaten. U gaat voor duurzame en innovatieve verbeteringen. Met onze bedrijfsdoorlichtingen leert u de faal- en succesfactoren van uw bedrijf kennen. Zo kunt u snel reageren op (markt)veranderingen. Kies voor de Condris Quickscan en een optimale bedrijfsvoering! Wilt u verantwoord investeren en groeien met uw bedrijf? Kies voor Condris voor de zekerheid van een stevig financieel fundament en meer rendement.

INTERIM MANAGEMENT
Interim management is een tijdelijke oplossing voor het versterken van uw bedrijf. Met meer rust en stabiliteit zorgt u voor duidelijke prioriteiten. Interim management voor een succesvol bedrijf.

BUSINESS MEDIATION

Business mediation helpt u met het oplossen van zakelijke geschillen en conflicten onder begeleiding van een onafhankelijke mediator. Wij ondersteunen u snel, zorgvuldig en professioneel bij complexe geschillen op het gebied van samenwerken, bedrijfsovernames, fusies, reorganisaties en contractuele verplichtingen. U komt samen tot constructieve oplossingen. Het resultaat: duurzame zakelijke afspraken voor een succesvolle toekomst. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn opgeleid tot mediator.

STAPPEN ONDERNEMEN

Wilt u meer weten over resultaat advies, interim management of business mediation?
Neem dan contact op met Steven Luttikhuis op 06 – 83 950 787 of email info@condris.nl.
U kunt uw vraag ook stellen op ons contactformulier op https://condris.nl/contact/