Het wordt tijd

Geen tijd voor belangrijke zaken, maar die mogen niet blijven liggen? Dan wordt het tijd voor interim management.

Interim management is een tijdelijke oplossing voor het versterken van uw bedrijf. Met een interim manager zorgt u voor meer rust en stabiliteit. U bepaalt samen de prioriteiten. En de interim manager mobiliseert alle krachten. Met een interim manager is uw bedrijf weer snel succesvol.

Het is onze drijfveer om u te helpen met het snel, zorgvuldig en succesvol leiden van uw bedrijf. Een interim manager biedt tijdelijk specialistische ervaring en expertise van buitenaf. Je wilt iemand die meedenkt en met slimme oplossingen komt. Iemand die een complexe situatie snel en tactvol kan doorgronden. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van consultancy en directievoering helpen wij u vooruit.

Wanneer?
Zoals gezegd kan onze inzet een oplossing bieden als:

  • De tijd ontbreekt (oplossing capaciteit);
  • Er onvoldoende ervaring is met het veranderen van de organisatie;
  • De benodigde expertise ontbreekt;
  • Er behoefte is aan duurzame resultaten: succes is nodig.
  • Complexe knelpunten moeten vanuit een groter perspectief en met een frisse blik worden opgepakt.
  • Er is behoefte aan sterke, leidinggevende ervaring van een professional.

Voorbeelden uit de praktijk

  • Klant A heeft in het kader van de ISO 9001 een prachtig kwaliteitscertificaat en overzicht van verbeterpunten, maar weet niet hoe te beginnen. Wij hebben de start gemaakt en er worden nu stappen gezet.
  • Een zeer succesvolle klant B heeft veel en goede klanten en kan hard groeien, maar de productie kan het niet aan. Wij hebben de knelpunten inzichtelijk gemaakt, prioriteiten opnieuw gesteld en de productieleiders ondersteund.
  • Bij een productiebedrijf C hebben we de externe ontwikkelingen in kaart gebracht en het commerciële beleid opnieuw richting gegeven. De bestaande commerciële activiteiten konden gewoon doorgaan door onze extra ondersteuning. Een voorbeeld waarbij een externe invulling leidt tot effectieve en flexibele oplossingen om uitdagingen aan te pakken.
  • Een voormalig eigenaar van bedrijf D is nog wel directeur doet heel veel stapjes terug. Omdat wij zijn zaak goed kennen, hebben we een deel van de leiding in het bedrijf kunnen overnemen op tijdelijke basis.
  • In een MKB bedrijf E is er behoefte aan meer structuur en overleg. Die hebben wij gebracht. We zijn nu bezig met het versterken van het managementteam.

Een sterke interim operations manager of directeur kan je bedrijf meer winst, betere resultaten, tevreden klanten, betrokken werknemers en een concurrentievoordeel opleveren. Met ons haal je iemand in huis die deskundig is en die je de garantie kan geven van een blijvend resultaat.

Volgende keer meer nieuws over de kwaliteiten van een bedrijfsmantelzorger!

Het wordt tijd