Hoe dan?

SUCCES DOOR RESULTAAT

Het vergroten van het succes van uw bedrijf is onze drijfveer. De adviseurs en interimmanagers van Condris richten zich met oneindig enthousiasme op het resultaat van uw bedrijf. Wij herkennen mogelijke problemen in uw organisatie en lossen deze op. Wij zijn analytisch, communicatief vaardig, daadkrachtig en resultaatgericht. Om uw bedrijf onderscheidend en nog succesvoller te maken.

HOE DAN?
De drijvende kracht achter Condris is Steven Luttikhuis. Hij heeft als adviseur en directeur 30 jaar ervaring bij vele MKB bedrijven. Daarvan kunt u ook profiteren. Waar nodig werken wij als netwerkorganisatie samen met een selecte groep ervaren en resultaatgerichte adviseurs. Met dit stevige fundament ondersteunen wij uw bedrijf met duurzame en innovatieve verbeteringen.

BUSINESS MEDIATION
Business mediation helpt u met het oplossen van zakelijke geschillen en conflicten. Met business mediation krijgen partijen inzicht in elkaars belangen en meer begrip. Het mediation traject resulteert in constructieve oplossingen. Het resultaat: duurzame zakelijke afspraken voor een succesvolle toekomst. Steeds meer bedrijven kiezen voor business mediation omdat het een efficiënt alternatief is voor procederen. Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, corporate finance en zijn opgeleid tot mediator.

Het is onze drijfveer om partijen te helpen met het snel, zorgvuldig en succesvol oplossen van complexe geschillen buiten de rechter om. Denk bij conflicten binnen bedrijven aan geschillen tussen aandeelhouders, raad van commissarissen en leden van de directie en tussen directie en ondernemingsraad. Business mediation wordt ook ingezet voor het verbeteren van het functioneren van directies en het optimaliseren van onderlinge verhoudingen en situaties. Bij conflicten tussen bedrijven begeleiden wij onder andere conflicten tussen samenwerkende partners, het verbeteren van de samenwerking tussen leveranciers en afnemers en andere contractuele verplichtingen.

RESULTAAT ADVIES
U wilt concrete oplossingen en daadkrachtige acties voor keiharde resultaten. U gaat voor duurzame en innovatieve verbeteringen. Met onze bedrijfsdoorlichtingen leert u de faal- en succesfactoren van uw bedrijf kennen. Zo kunt u snel reageren op (markt)veranderingen. Kies voor de Condris Quickscan en een optimale bedrijfsvoering! Wilt u verantwoord investeren en groeien met uw bedrijf? Kies voor Condris voor de zekerheid van een stevig financieel fundament en meer rendement.

INTERIM MANAGEMENT
Interim management is een tijdelijke oplossing voor het versterken van uw bedrijf. Met meer rust en stabiliteit zorgt u voor duidelijke prioriteiten. Met een interim manager is uw bedrijf binnen een jaar weer succesvol.

STAPPEN ONDERNEMEN

Wilt u meer weten over business mediation, resultaat advies of interim management?
Neem dan contact op met Steven Luttikhuis op 06 – 83 950 787 of email info@condris.nl.
U kunt uw vraag ook stellen op ons contactformulier op https://condris.nl/contact/