Succes door resultaat

Het vergroten van het succes van uw bedrijf is onze drijfveer. De adviseurs en interimmanagers van Condris richten zich met oneindig enthousiasme op het resultaat van uw bedrijf. Wij herkennen mogelijke problemen in uw organisatie en lossen deze op. Wij zijn analytisch, communicatief vaardig, daadkrachtig en resultaatgericht. Om uw bedrijf onderscheidend en nog succesvoller te maken.

HOE DAN?

De drijvende kracht achter Condris is Steven Luttikhuis. Hij heeft als adviseur en directeur 30 jaar ervaring bij vele MKB bedrijven. Daarvan kunt u ook profiteren. Waar nodig werken wij als netwerkorganisatie samen met een selecte groep ervaren en resultaatgerichte adviseurs. Met dit stevige fundament ondersteunen wij uw bedrijf met duurzame en innovatieve verbeteringen.

Optimale bedrijfsvoering

Met onze bedrijfsdoorlichting leert u de faal- en succesfactoren van uw bedrijf kennen. Zo kunt u snel reageren op (markt)veranderingen. Kies voor de Condris Quickscan en een optimale bedrijfsvoering!

Financiële analyse

U wilt verantwoord investeren en groeien met uw bedrijf. U gaat voor de zekerheid van een stevig financieel fundament en meer rendement. Kies voor de Condris Financiële Analyse!

Resultaatverbetering

U wilt concrete oplossingen en daadkrachtige acties voor keiharde resultaten. U gaat voor duurzame en innovatieve verbeteringen. Kies voor de Condris Resultaat Aanpak!

STAPPEN ONDERNEMEN

Neem contact met ons op voor ondersteuning in uw bedrijfsvoering, een stevig financieel fundament en harde resultaten. Wilt u meer weten over onze adviseurs en de inzet van interimmanagers?

Neem dan contact op met Steven Luttikhuis op 06 – 83 950 787 of email info@condris.nl.

U kunt uw vraag ook stellen op ons contactformulier op https://condris.nl/contact/

Succes door resultaat